Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint åpner for organisert trening for barnefotballen

29. april 2020

28. april 2020Åpner for organisert trening i klubbregi for barnefotballen

Fotballstyret har tirsdag 28. april besluttet å også åpne for organisert trening i regi av klubben for lag i barnefotballen.

Flint Fotball har så langt åpnet for organisert trening for A-lag herrer, damer og rekrutt samt alle lag i ungdomsfotballen. Erfaringene så langt er gode. Vi ser at trenerteam har tatt oppgaven alvorlig og planlegger treningene godt i henhold til koronaretningslinjene. På bakgrunn av dette ønsker vi nå å også gi et organisert tilbud til lag i de yngre årgangene.
  • Mandag 4 mai – oppstart organisert trening for 10-12 år.
  • Mandag 18. mai – oppstart organisert trening for 6-9 år. 

Vi ber alle i støtteapparat, foreldre og spillere gjøre seg kjent med retningslinjene våre og planlegge treningene deretter. Minner spesielt om regelen om inndeling i grupper på 4 + 1, noe som medfører et behov for mange voksenpersoner tilstede på treninger. Treningstider blir klare i løpet av uken.

Banene vil fremdeles være stengt for egenaktivitet/uorganisert trening. Flint Fotball prioriterer å få alle våre lag i organisert trening før vi åpner opp. På den måte får medlemmene god innføring i hvordan retningslinjene skal utøves.
Flint Corner

Flints retningslinjer for organisert trening

Alle lag som driver organisert trening i Flint skal følge våre retningslinjer. Du finner alltid siste oppdaterte versjon av disse her! 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram