Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

TrenerforumRundt 40 trenere oppkoblet!

Onsdagens digitale versjon av trenerforum samlet rundt 40 deltakere, Johan Olav, Flints Trenerveileder hadde lagt opp seansen med fokus på diskusjon og var spent på hvordan dette skulle gå får oppstart.

Det viste seg at vårens første trenerforum gikk problemfritt, det ble en god del diskusjon og deling av erfaring. I og med at det kun er ungdom og senior som nå trener var det nok noen trenere som var spente på erfaringene i og med at barnefotballlen åpner for trening fra 4 Mai.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/IMG_81601.png

Mentimeter

Under seansen ble det brukt en løsning som lager ordskyer basert på spørsmål. Vi rakk bare et spørsmål denne gangen. Hvilke temaer fokuserer du på treningsfeltet? Ettersom svarene kom inn var det tydelig på at dagens trenersituasjon fokuserer mest på ballkontroll, glede og basis ferdigheter

Vi rakk også å høre hvordan dagens trenersituasjon er for A-lag herrer ved hovedtrener Jon Arne Riise. Laget har hatt en kombinasjon av egentrening og trening med laget. Noen tips til øvelser ble det også.

Nordlie-testen

Et av temaene som ble tatt opp var Nordlie-testen, A-laget har gjennomført denne, rekrutt og G16 gjennomførte denne uken. Damelagets trener Anders Skarbøvik tok opp temaet med hensyn til alder for gjennomføring og om det kunne fremskaffes snitt på alder og kjønn for sammenligning. Alle var enige i at Nordlie-testen ikke hører hjemme i barnefotballen der er det fokus på fotball glede, selv om konkuranse elementet også bør være med

COVID-19

Naturlig nok ble det noen spørsmål om COVID-19 og spesiellt dette med grupper av 5 under oppvarning. Sportslig Ansvarlig Espen Røkaas informerte tydelige regler rundt grupper på 5 hvorav 1 skal være over 18 for barnefotballen når denne starter til uken. Reglene fra FHI skal følges, Flint følger de råd som gis fra NFF og FHI og oppdaterer Flints retningslinjer fortløpende.

Er det tvil om regler eller oppstart ta kontakt med Daglig Leder.

Neste Trenerforum

Johan Ludvig kunne avsløre at neste trenerforum blir på O'Learys med blandt annet foredrag av Jon Arne Riise.
Takk til alle som var med, velkommen til neste trenerforum!

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/05/Mentimeter.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram