Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Treningstider og info for barnefotballen

1. mai 2020

Treningstider og info - oppstart barnefotballen

Treningstidene for barnefotballen er nå klare. Det er ønskelig at tidene fortsetter utover sommeren,  men vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer.

Oppstart:

  • Fra 4. mai – G/J12, G/J11 og G/J10
  • Fra 18.mai – G/J9, G/J8, G/J7 (G/J6 ikke innrullert enda)

Granøfeltet er relativt stort, og det er ledige tider i oversikten. Normalt fungerer treningene på Granø med lite press om plassen ettersom kamper o.l. har vært en naturlig det av fotballhverdagen. Når vi nå åpner for trening går vi inn i en tid hvor det settes større krav til smidighet og fleksibilitet samtidig som smittevern regler skal følges.

I lyset av dette er det innført noen regler spesielt for Granø-feltet:

  • Sykkelparkering skal ikke skje på den trange asfaltplassen før gressfeltet. Sykler skal plasseres til høyre på gresset. Passasjen mellom parkeringen og Granø skal være fri for sykler slik at spillere som ankommer feltet ikke skal være for nærme spillere som er ferdig med trening.
  • Ved adkomst til Granø skal spillere holde avstand og samles langs høyre kant (ved siden av sykkelparkeringen) inntil feltet de er tildelt er klart. Del inn i grupper av 4 spillere og 1 voksen før dere går på banen *
  • Spillere som er ferdig med trening skal samles på venstre side før sykler hentes når det er ledig på sykkelplassen.
  • Utstyr for å vaske baller etter endt trening er plassert ved servicebygget på Løveid. Det er ikke anledning til å ta med baller eller kjegler hjem. Utstyrsrom skal benyttes.
  • På utstyrsrommet står det Antibac og utstyr til vask av kjegler og baller. Vi anbefaler at barnefotballen vasker sitt utstyr ved krana ved siden av toalettene i servicebygget. Det er en kran ved inngang til garderobene i klubbhuset som kan brukes dersom det er ledig. På utstyrsrommet ligger også “nøkkel” til å skru på krana. Denne skal alltid legges tilbake etter bruk.
  • Sett dere godt inn i Flints retningslinjer før trening.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/04/baneinndeling-NFF.png
Flint Corner
Flint Corner
Flint Corner

Nyttige lenker

Øvelser tilpasset koronavettregler
Last ned som PDF
Last ned som PDF

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram