Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Full klaff for fotballskolen – se bilder fra siste dag!

15. oktober 2020

Fotballskole i høstferienFantastiske dager på fotballskolen på Flint!

Nesten 70 ivrige fotballspillere i alderen 9-15 år var samlet på Flint Esso Arena i høstferien. Der ble det arrangert fotballskole i samarbeid med John Arne Riise og Italent. 

– Utrolig moro!

John Arne er full av lovord etter fire dager med spennende øvelser, intense konkurranser og mye latter og moro. – Jeg har storkost meg, og det er fantastisk å se så mange ivrige og flinke spillere. Latteren har sittet løst, samtidig har vi jobbet hardt og fokusert.

Spillere fra mange klubber.

Daglig ledere i Flint, Mona Habbestad og Nina Tapio, gledet seg over at spillere også utenfor Flint deltok. – VI har hatt spillere fra klubber som Borre, Bamble, Tjøme, Nykirke, TFK og Porsgrunnsormådet for å nevne noe, forteller Nina. Det er morsomt å se spillere som vanligvis møtes på hver sin banehalvdel trene side om side. Stemningen har vært upåklagelig gjennom alle dagene.

Det samme var været.  – Vi var litt bekymret for at det skulle bli mye regn, innrømmer Mona. Værvarselet så ganske ille ut en periode, men vi har vært utrolig heldige. Sola skinte de første par dagene, og selv om det var mer skyet lørdag og søndag så uteble regnet.

Spillere vs trenere

Søndagen ble avsluttet med en fantastisk kamp med alle spillerne mot trenerteamet. Det ble en forrykende thriller. John Arne kickstartet det hele med å score på langskudd fra midtstreken i det kampen ble blåst i gang, men barna slo tilbake og scoret de også. Etter kampen mente barna at John Arne fortjente straff og han ble beordret til å ta 20 pushups.

Gleder seg til neste år

– Vi ser allerede frem til neste høstferie, innrømmer Nina. Dette frister selvfølgelig til gjentagelse. I mellomtiden ser vi på muligheten for å ha noen helgesamlinger med samme type innhold og oppbygning.

Flint samarbeidet med Italent om øvelser og sportslig innhold. Morten Bredesen Føske og Michele Rosci med bakgrunn fra AS Roma planla øktene, mens trenere fra Flint også deltok på feltet, deriblant Christian Steen-Hansen og Sander Habbestad Næss som også er å finne på Flint Xtra torsdager.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/D5S6315.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/D5S5573.jpg

Trenerteamet
Bakerst fra venstre: Michele Rosci, Morten Bredesen Føske, John Arne Riise, Pål-Rune Lyngmo og Wally Njie.
Foran fra venstre: Sander Trevor, Christian Steen-Hansen og Sander Habbestad Næss

Bilder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram