Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint søker leder dommerutvalg, trener eldre-energi og jenteansvarlig

14. oktober 2020

Ledige verv/rollerFlint trenger deg!

Vi søker leder for vårt dommerutvalg, trener for eldre-energi på dagtid fredager og jenteansvarlig

Flint Fotball teller nesten 1000 aktive spillere, trenere og lagledere. Vi har et høyt aktivitetsnivå og har nå behov for å styrke vår frivillige organisasjon på tre viktige områder. Kanskje er DU den vi leter etter?

Flint Fotball er helt avhengig av frivillighet for å opprettholde klubbdriften. Vi tar sikte på å organisere oss på en måte som gjør at personer som har overskudd og ønske om å bidra, kan få ansvar for et avgrenset og oversiktlig område med klare retningslinjer og instrukser.

Akkurat nå søker vi frivillige som kan tenke seg å bidra innenfor tre viktige områder – dommere, jenter og trening for våre eldste medlemmer.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/Ledige-verv-dommerutvalg-jenteansvarlig-trener-eldreenergi.jpg

Leder dommerutvalget

Flint har et eget dommerutvalg som har som hovedoppgaver å:

  • Sørge for at klubben har en god løsning for klubbdommere til dømming i barnefotballen
  • Sørge for kursing av nye dommere og oppfølging av disse
  • Utvikle et godt dommermiljø i Flint

Utvalget har behov for ny leder. Det stilles ingen krav til dommererfaring.

Avtroppende leder, Turid Johnsen er tilgjengelig for spørsmål for de som måtte ønske en nærmere prat om hva oppgaven innebærer.

Rollen er ikke lønnet.

turidojo@gmail.com
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/06/Klubbdommer.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/2019-04-06-14.18.36-scaled.jpg

Jenteansvarlig

Flint ønsker å satse mer på jenter – i den sammenheng er jenteansvarlig en viktig rolle! Vi søker deg som brenner for jentefotballen og ønsker å være en pådriver for gode tiltak for alle våre jentelag!

Flint er stolte av å ha jentelag i alle aldersgrupper helt fra 6 år og oppover. I forkant av sesongen 2020 ble også et damelag reetablert og klubben har også en egen Old Girls treningsgruppe.

Årlig arrangeres det åpen Jentedag for alle i barnefotballen. For ungdomsjentene er det etablert en Jentecamp som arrangeres årlig med overnatting på klubbhuset, felles treninger og sosiale aktiviteter for å styrke samholdet på tvers av årganger.

I 2019 ble Flint utnevnt til Årets Jenteklubb i Vestfold på Fotballkonferansen.

Daglig leder Mona Habbestad har vært jenteansvarlig i flere år, og søker nå, på grunn av nye oppgaver, sin arvtager. – Jeg håper å finne noen som vil føre stafettpinnen videre og jobbe for jentene i Flint. Lurer du på noe rundt rollen, så er det bare å ta kontakt.

Rollen er ikke lønnet.

monahabbestad@gmail.com

Trener for Eldre-energi

Fredager inviterer Flint eldre beboere i nærområdet til “Eldre-energi”. Vi søker nå trener for gruppen. 

Hver fredag kl 12:30 møtes en flott gjeng med eldre mennesker for felles trening og sosialt samvær på Flint. De trener fallforebyggende trening, og treningen er åpen for alle.

– Vi er på jakt etter en person som kan tenke seg å lede denne treningsøkten, forteller leder for Flint Samfunn, Nina Tapio. Gruppen har den siste tiden vært uten trener, og ordner seg selv, men de savner en person som kan komme inn og sørge for god stemning og litt variasjon i treningen.

Etter trening samles de ofte til kaffe og en hyggelig prat. – Dette er både et sosialt og helsefremmende tiltak som vi absolutt ønsker å videreføre.

Kan du tenke deg å bidra her? Ta kontakt med Nina Tapio for mer informasjon. Rollen er ikke lønnet.

nina@flintfotball.no
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/12/Eldretrim-640x400-1.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram