Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Parkering ved Flint – vis hensyn til våre naboer!

19. oktober 2020

Parkering ved Flint - vis hensyn!

Det er ingen hemmelighet at parkeringsmulighetene ved Flint ikke er de beste.  Veiarbeidet i Ulvikveien gjør ikke situasjonen noe bedre. Vi henstiller alle våre medlemmer og besøkende om å beregne god tid, og benytte alternative parkeringsplasser og ikke skape kaos eller hindre fremkommeligheten i boligområdet i nærheten.

– Beklageligvis opplever vi tidvis store problemer knyttet til parkering ved anlegget, innrømmer daglig leder, Mona Habbestad. Selv i disse koronatider med mindre aktivitet på anlegget, så er det dager hvor vi ser biler parkert på kryss og tvers og langs hele veien på begge sider av Flintveien. Dette er ikke akseptabelt. Det skaper trafikkfarlige situasjoner, og i verste fall risikerer vi at utrykningskjøretøy ikke vil kunne komme frem.

Alle som kommer til anlegget med bil må være forberedt på å finne alternativ parkering parkeringsplassen er full. Har du mulighet til å ta sykkelen, så gjør det.

For tiden er det veiarbeid i Ulvikveien. Veien er tidvis stengt, noe som gjør det vanskelig å komme frem til parkeringsplassene ved volleyballbanen og Tolvsrød barnehage. – Parkeringskaoset er ofte like ille på den siden, forteller Mona videre. Vi opplever til stadighet at folk blokkerer sykkelstien, noe som gjør at utrykningskjøretøy ikke kommer frem til Slagen Bo og behandlingssenter som ligger der. Det er skiltet med parkering forbudt, men mange bryr seg ikke.

Alternativ parkering ved Slagenhallen og Tolvsrød Torg

Vår klare anbefaling er å velge alternativ parkering fremfor å skvise bilen inn i folks hekker, blokkere innkjøringer og hindre fremkommelighet. To gode alternativer er å parkere ved Tolvsrød Torg, altså den store grusplassen der hvor bensinstasjonen var før. Det er bare en kort spasertur ned til Flint-banen. Det samme gjelder Slagenhallen. Det tar bare noen minutter å gå derfra på gangstien gjennom skogen.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/10/Parkering-Flint-Esso-Arena-alle.jpg

Parkeringsalternativer

Klubbhuset - Flintveien 7
Sandvolleyballbanen - Ulvikveien.
Tolvsrød Torg - Valløveien 56
Slagenhallen - Trimveien 12

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram