Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Adrian Krysian signert for tre nye år i Flint!

25. januar 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/D5S_8715.png

Adrian Krysian forlenger med
Flint for tre nye år!

En utrolig viktig signering for klubben!

Adrian Krysian har vært en sentral og viktig brikke i Flints A-lagstropp de siste sesongene. I 2019 stod han for hele 21 nettkjenninger, og ble toppscorer for Flint. I 2021 noterte han seg for 7 nettkjenninger på 14 kamper.

Hovedtrener Shaun Constable er utrolig fornøyd med å ha Adrian med på laget de kommende sesongene.

– Jeg har sett Adrian i kamper for Flint, og han er helt klart en klassespiller som hever laget vårt. At han nå velger å signere for klubben de neste tre sesongene gir en viktig stabilitet. Med sin erfaringer skaper han også trygghet i laget, samtidig som han setter standarden, uttaler Shaun.

Flint har ambisjoner om opprykk til 3. divisjon igjen allerede inneværende år, og Adrian sammen med blant annet Kristian Rinaldo Pedersen, blir viktige brikker for å heve kvaliteten og være med å gi løft til unge spillere.

Adrian selv gleder seg nye sesonger for Flint. Flere andre klubber har vist interesse, men Krysian har altså valgt å bli.  – Vi har funnet oss godt til rette her i Tønsberg. Nå som vi er en familie på tre så er det ikke like enkelt å flytte rundt for å spille fotball. Når jeg i tillegg trives så godt i klubben, så ble valget enkelt.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Adrian-Krysian.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram