Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

To HLR-kurs gjennomført i november

25. november 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/Hjertestarter-forstehjelp.jpg

Kurs i HLR og bruk av hjertestarter

Flint Fotball arrangerte 22. og 23. november kurs med fokus på hjerte/lungeredning og informasjon om bruk av hjertestartere, samt litt annen førstehjelp. Kursets var primært for trenere, lagledere og andre ressurspersoner i klubben.

En stor takk til alle deltakerne som nå står litt bedre rustet om uhellet skulle være ute og det er behov for livreddende førstehjelp, enten her på Flint eller andre steder.

Kursholder var Inge Tapio fra Tapios Brannservice. Inge jobber også som brannmann i Oslo. Kurset bestod i en teoretisk del og en praktisk del. Det ble også demonstrert bruk av hjertestartere.

Hjertestartere på Flint

Vi anbefaler all å gjøre seg kjent med hvor våre to hjertestartere befinner seg. Vi har en hjertestarter ute på klubbhuset ved hovedbanen, og en hjertestarter i underetasjen på veggen like ved heisen.

IMG_6589
IMG_6588

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram