Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

SUPER-LØRDAG! Flint A-herrer og A-damer kjemper for opprykk

1. november 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/10/Capture2.jpg

Opprykkskvalifisering 3. divisjonRETUROPPGJØR PÅ FLINT - ALT SKAL AVGJØRES!

Flint A-herrer og Flint A-damer spilte første kvalifiseringskamper for opprykk til 3. divisjon forrige lørdag. Det endte med uavgjort og poengdeling for begge lag. Alt avgjøres i returoppgjørene hjemme, lørdag 4. november!

SUPER-LØRDAG!

Det er duket for to særdeles spennende returoppgjør i kampen om opprykk til 3. divisjon, både for A-damer og A-herrer lørdag 4. november.

-Foreløpig er ikke værvarselet det beste, slår daglig ledere Nina og Mona fast. De håper imidlertid ikke det vil legge noen demper på fotballfesten. – Det er bare å kle seg etter forholdene, og i kioskene finner man mye godt å varme seg på. Vi kan blant annet friste med Bamas fantastiske lapskaus, lover Nina. Kiosk vil være åpen fra ca 11:30.

Supporterutstyr, loddsalg og gratis pølser til Flint-barn

Med fare for dryss fra oven, planlegges det for telt på utsiden av klubbhuset. – Her er planen å ha salg av supporterutstyr. Det er viktig å vise hvem man heier på, mener Mona. Det blir spesialpris på Flint-skjerf + lue til kun kr 225,-. Skjerf og lue kan også kjøpes separat, men da er prisen kr 150,- per stk.

Det blir også salg av lynlodd med mange premier av ulik verdi, og mellom 14:45-15:45 deles det ut gratis pølser til barn i Flint-tøy eller supporterutstyr. – Vi må få gi en ekstra stor takk til klubbens sponsor Micasa har sørget for midler til dette, roser Nina.

Følger parkeringsanvisninger

Klubbens daglige ledere kommer også med en sterk oppfordring til alle besøkende denne dagen med tanke på parkering.

-Vi ber alle som kommer med bil om å kjøre til Ulvikveien og benytte parkeringsplassene der. Parkeringsplassene i Flintveien ved anlegget er reservert, og vil vil ha parkeringsvakter ute.

Det er dessverre mye feilparkering rundt anlegget, og Tønsberg Parkering er informert om arrangementet. -Vi ser at mange ignorerer skilt med parkering forbudt, både de satt opp av veimyndighetene og de vi setter ut. Vis hensyn til våre naboer og næringsdrivende i området, ber Mona. Beregn heller god tid, og vær forberedt på å måtte parkere eksempelvis ved Slagenhallen og gå bort. Det er kun noen minutters gange.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/11/Opprykk-2023-scaled.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram